Friedeke Hendriks Friedeke Hendriks Organisatieontwikkeling en HR

Jan Pieterman werkt sinds zo’n tien jaar samen met Friedeke Hendriks, bij het ontwerpen en geven van trainingen. Zij hebben zeer ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden en medewerkers op het gebied van communicatie, samenwerking en organisatieontwikkeling in het noordelijke bedrijfsleven en de non-profitsector. Hun trainingen worden gekenmerkt door een persoonlijke aanpak en door gerichte en constructieve feedback te geven. Zij durven een spiegel voor te houden. In de evaluaties noemen deelnemers als opvallende punten de ontspannen en open sfeer, de humor, eerlijkheid en het praktische nut: “Hier heb ik echt iets aan”.

Trainingen maken wij altijd op maat zodat deze aansluit op uw specifieke vraag en bedrijfssituatie.

In de trainingen krijgen de deelnemers zicht op hun eigen - natuurlijke en/of aangeleerde - stijl van leidinggeven of gedrag, en krijgen tips voor ontwikkelpunten. Er is ruim gelegenheid om praktisch te oefenen met nieuw gedrag in situaties waar je tegenaan loopt en daar feedback op te krijgen.
Daarbij is het uitgangspunt: elke situatie en ieder mens is anders en vraagt om een specifieke benadering. Gedrag beïnvloedt gedrag.


Clinics Alcomobilisme

Koop & Co